Hoogeveen – Iets kapot? Dan is er voor u op zaterdag 31 januari van 11 tot half 4 weer een Repair Café bij Kringloopwinkel Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen. De reparateurs buigen zich dan, zoals elke laatste zaterdag van de maand, weer met veel plezier en geduld over de meest uiteenlopende kapotte items. Zoals bijv.

eind december een klok, schemerlamp, weerstation, naaimachine, warmhoudplaatje, gordijntjes, een tapijtreiniger, haakse slijptol, lange broek en een boormachine de revue passeerden. U steekt zelf vast ook wat op van de reparatie en bovendien is het ook heel gezellig bij het Repair Café!

Van 11 tot 1 is er een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

En bent u na afloop tevreden…., dan ontvangen de vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen graag uw vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zelf zaterdag 31 januari ook gewoon geopend, met voor alle bezoekers van winkel of Repair Café gratis koffie en thee. Kortom, graag tot ziens bij het Repair Café of Het GOED!

Door Henk Boer

Geef een reactie