© Foto: Repair Café Hoogeveen

HOOGEVEEN – Lukt zelf repareren niet, dan is er zaterdag 23 februari van 11 tot 3 weer een Repair Café bij kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

© Foto: Repair Café Hoogeveen

De vrijwilligers van het Repair Café proberen, zoals elke laatste zaterdag van de maand, samen met u de meest uiteenlopende kapotte artikelen te repareren. Bijvoorbeeld. schemerlampen, weerstations, naaimachines, kleding, strijkijzers, broodroosters, warmhoudplaatje, stofzuigers, wekkerradio’s, kruimeldieven en boormachines. Als u hulp nodig heeft om bijvoorbeeld. een lange broek korter te maken, wilt u dan de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven?

En de oude rits verwijderen als het u zelf niet lukt een nieuwe rits in te zetten en een nieuwe rits meenemen?

Om te voorkomen dat klanten erg lang moeten wachten voor ze aan de beurt zijn, kunt u één – schoon – product meenemen. Heeft u nog iets dat u graag gerepareerd wilt hebben, dan kunt u zich daarna opnieuw melden bij één van de gastvrouwen.

Reparatie of advies is gratis, maar als u tevreden bent ontvangt het Repair Café graag een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.

Geef een reactie