Algemeen

Samen met kamerlid Agnes Mulder CDA-winkel geopend

Hoogeveen – Op zaterdag 27 januari heb ik (Erik Giethoorn) samen met CDA Tweede Kamerlid Agnes Mulder de CDA-winkel geopend aan de Hoofdstraat 107. De winkel is de thuisbasis van de CDA-verkiezingscampagne. Het verkiezingsthema van het CDA is ‘Samen thuis in Hoogeveen’.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Hoogeveen. Of je nu jong of oud bent, arm of rijk, geboren in onze gemeente of in een andere stad of ander land; voor iedereen is Hoogeveen een thuis. Met ‘samen thuis in Hoogeveen’ gaan we aan de slag om te laten zien waar we als CDA in Hoogeveen voor gaan. Zo willen we bijvoorbeeld goede passende, vindbare en bereikbare zorg, volop ruimte voor bedrijven, een nog betere afstemming tussen onderwijs en arbeidsmarkt, een snelwegverbinding met Twente, een betaalbaar begraafbeleid en meer inzet op een duurzamer Hoogeveen.

Met een mooi, jong en dynamisch team van 14 verkiesbare kandidaten gaan we vanuit onze thuisbasis volop de hele gemeente in om te vertellen waar het CDA voor staat. Ook zullen we interessante bijeenkomsten houden. Aanstaande dinsdagavond 30 januari al de eerste: ‘Mijn kind online’ over onder andere gameverslaving en het internetgebruik van kinderen. Maar daarna volgen wekelijks nog bijeenkomsten over o.a. begraven, ondernemen, zorg en jongeren.

In ons ‘huis’ aan de Hoofdstraat 107 gaan we vanaf nu graag met iedereen in gesprek over hoe we onze gemeente nóg beter kunnen maken. Iedereen is van harte welkom! We zijn geopend op donderdag van 10.00 – 13.30 uur, vrijdag van 13.30 – 16.30 uur en zaterdag van 10.00 – 16.30uur. Ik hoop u graag te ontmoeten!

Erik Giethoorn Lijstrekker CDA Hoogeveen

Geef een reactie