Jij ontdekt……Broadway!

De jaarlijkse eindvoorstellingen van de jeugd & jongerenafdeling van de Scala Musicalgroep Hoogeveen staan dit jaar in het teken van Broadway. Hoe kan het ook anders? Broadway in New York is tenslotte de ‘place to be’ als je van musicals houdt en ze wilt bezoeken. Zowel in de middag- als de avondvoorstelling zullen de in totaal ruim 55 kinderen en jongeren u tal van spetterende nummers laten zien en horen die ook nu nog dagelijks te horen zijn op Broadway. Elke groep koos uiteraard een eigen thema en maakte daar een zelfgeschreven musical of musicalshow van.

16.30 uur – de middagvoorstelling door Musicalklas 1 & 2 (zonder pauze)
‘s Middags wordt de voorstelling geopend door de jongste groep (Musicalklas 1 – kinderen van 7 t/m 9 jaar). Stel je voor; je doet je ogen dicht en droomt over van alles wat je allemaal wel zou kunnen en willen doen! De kinderen van Musicalklas 1 doen dat in de musical ‘Kijken met je ogen dicht!’. Nieuwsgierig wat ze dan allemaal zien en gaan doen? Vast wel.Jij ontdekt Broadway - Scala Jeugdmusicalgroepen
Musicalklas 2 (jongeren van 10 – 13 jaar) speelt daarna de musical ‘Sandra in Disneyland’. Sandra, helemaal gek van alle Disneyfilms en musicals, beland in haar droom zomaar in Disneyland. Maar ja, er zijn is nog tot daar aan toe, maar hoe kom je weer terug? Sandra krijgt een opdracht die ze moet afmaken voordat ze weer naar huis kan. Dat wordt nog een hele klus, maar ook wel een hele leuke, want Sandra ontmoet in Disneyland allemaal bekende Disneyfiguren. Alleen Scar, de gevaarlijke leeuw uit The Lion King, dat wordt nog een hele klus. Hoe loopt het af? Lukt het Sandra om weer thuis te komen? En…..zal haar moeder wel geloven wat er allemaal is gebeurd?

19.30 uur – de avondvoorstelling door Musicalklas 3 & 4 (met pauze)
Tijdens de avondvoorstelling kan het publiek genieten van de jongeren van Musicalklas 3 & 4. Voor beide groepen hebben we dit jaar gekozen voor een musicalshow, waarbij veel bekende en uiteraard ook minder-bekende of zelfs wel onbekende musicalhits de revue zullen passeren.
In de show van Musicalklas 3 (jongeren van 12 t/m 15 jaar) draait het om de liefde, hoe kan het ook anders bij deze doelgroep. Onder het thema ‘Love is in the air’ zullen de jongeren van Musicalklas 3 de liefde op verschillende manieren belichten.
Na de pauze brengen de oudste jongeren van Musicalklas 4 hun show ‘Ontdek Broadway’.
Nicky, een meisje van het platteland in Nederland gaat naar New York, om daar haar geluk te beproeven. Wat zal er gebeuren en wie leert ze kennen? U zult het weten na afloop van de voorstelling, waarbij we natuurlijk ook nog zullen zorgen voor een spetterende afsluiting.
________________________________________
Gegevens
datum: zaterdag 30 mei 2015
locatie: Passagezaal – Theater De Tamboer – Hoogeveen
tijden: 16.30 uur middagvoorstelling door Musicalklassen 1 & 2
(dit concert heeft geen pauze)
19.30 uur avondvoorstelling door Musicalklassen 3 & 4
(dit concert bevat een pauze)
kaarten: € 7,50 p.p. – middagvoorstelling
€ 10,00 p.p. – avondvoorstelling (incl. pauzedrankje)
€ 15.00 p.p. – middag- en avondvoorstelling
de kaartverkoop is op 6 mei gestart bij Theater De Tamboer

Door Henk Boer

Geef een reactie