Hoogeveen – Schiet Vereniging Op de Korrel uit Bemmel is dit weekend voor het eerst Nederlands Kampioen Teams geworden. Het was de eerste keer dat dit soort wedstrijden werd georganiseerd en HSV Hoogeveen mocht dit op zich nemen.

Vier teams van luchtgeweer en luchtpistool bestaande uit vijf schutters gingen met elkaar de strijd aan op de elektronische banen van de Hoogeveensche Schietvereniging aan de Achteromsedijk. De eerste halve finale Luchtgeweer ging tussen Sv Op De Korrel uit Bemmel tegen een team dat samengesteld was door de K.N.S.A, deze werd gewonnen door Op de Korrel.

De tweede halve finale Luchtgeweer was het team van de Hoogeveensche Schietvereniging niet op gewassen tegen de schutters van S.V. de Korrel uit Emmeloord. De strijd om de bronzen medaille ging tussen de Hoogeveensche Schietvereniging en het team van de K.N.S.A, deze werd beslist in het voordeel van de K.N.S.A.

De finale werd gewonnen door Op de Korrel uit Bemmel die wist 55 punten meer te scoren dan de schutters van De Korrel uit Emmeloord.

Luchtpistool
De eerste halve finale Luchtpistool ging tussen KSV Oranje-Nassau uit Den Haag tegen de pistool schutters van Op de Korrel uit Bemmel. Deze werd gewonnen door Op de Korrel.
De tweede halve finale werd gewonnen door SV de Vrijheid uit Edam tegen SV het Trefpunt uit Poortugaal. De strijd om de derde en vierde plaats ging tussen KSV Oranje-Nassau en SV het Trefpunt. Deze werd gewonnen door KSV Oranje-Nassau.

De finale tussen SV Op de Korrel en SV de Vrijheid werd een spannend duel omdat beide teams tot op de een na laatste schot gelijk stonden. De schutter van Op de Korrel bleek de zenuwen het beste onder controle te hebben en werden daarmee eerste wat hun een gouden medaille opleverde. Hoogeveensche Schietvereniging kan terugkijken op een geslaagd toernooi.