Argief foto 2017

Elim – Op 11 november zal de Schoonhovencross worden georganiseerd. Deze is in de plaats gekomen van de VIOS Cross.

Argief foto 2017

Het parcours is dan ook niet bij de ijsbaan in Hollandscheveld maar bij recreatiegebied Schoonhoven. De inschrijving, kleedgelegenheid en prijsuitreiking zal plaatsvinden vanuit het Zaal- en Partycentrum Schoonhoven, welke ook de hoofdsponsor is van deze zeer gevarieerde cross, samen met co-sponsor André Bouwt.

De organisatie, die in handen is van de Snelle Rakkers in samenwerking met HAC`63, heeft een heel mooi en gevarieerd parcours inclusief wat heuvels uit kunnen zetten rondom de recreatieplas Schoonhoven. Voor de allerkleinsten t/m 6 jaar is een mooi rondje uitgezet van 500 meter en starten om 13.20 uur. De jeugd in de categorie van 7 t/m 8 en van 9 t/m 12 starten tegelijk op de 1,2 km die rondom de kleine vijver zal plaats vinden en starten om 13.30 uur. Om klokslag 14.00 uur zal de korte cross van 3 km starten voor de categorie van 12 t/m 14 jaar en is voor iedereen van 15 jaar en ouder.

Om 14.30 uur hebben we ook nog een 500 meter voor de A Atleten en om 14.55 uur is de lange cross van 7,5 km voor iedereen van 15 jaar en ouder. Deze lange cross is verdeeld in diverse categorieën. Bij de dames in senioren en dames masters 40+ en bij de heren in senioren, masters 40 + en masters 50+.

De Hoofdsponsor heeft ook een van de zalen beschikbaar gesteld voor inschrijving/jurering en kleedgelegenheid. Verder zorgt de sponsor ook dat elke deelnemer na de finish zich tegoed kan doen aan een heerlijke kop snert of een lekker stuk rookworst. Inschrijven kan al via www.inschrijven.nl

Geef een reactie