HOOGEVEEN – De Erflandenrun, een hardloopwedstrijd die zowel jong als oud aanspreekt, viert op 15 mei 2024 zijn tiende editie in Hoogeveen. Deelnemers kunnen zich verzekeren van een startnummer door zich in te schrijven op inschrijven.nl, een platform dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke inschrijfproces voor diverse evenementen. Met de organisatie en sponsoren die zich inzetten om van deze mijlpaal een succes te maken, belooft het een gedenkwaardige avond te worden waarbij de gemeenschapszin en sportieve geest hoogtij vieren.

Dejeugd:
De jeugd laat hun energie en enthousiasme zien tijdens de verschillende hardloopwedstrijden, waarbij ze niet alleen strijden voor de winst, maar ook deelnemen aan een feest van sportiviteit en gemeenschapszin. Met races die variëren van 600 meter tot 2 kilometer, is er voor elke leeftijdsgroep een kans om te schitteren. De prijsuitreiking is een moment van trots, maar het grootste succes is de deelname zelf, waarbij elke jonge atleet wordt beloond met applaus en een tastbare herinnering aan hun prestatie.

De vijf kilometer
De 5 kilometer loop biedt een unieke kans voor zowel de recreatieve als de competitieve hardloper om hun vaardigheden te testen op een parcours dat twee keer langs het publiek voert. Dit bevordert een levendige sfeer en moedigt de lopers aan om hun beste prestaties neer te zetten. De beslissing om de 10 kilometer te schrappen is genomen met de gemeenschap in gedachten, om overlast te minimaliseren en de focus te leggen op de wijk de Erflanden. Het evenement blijft een feestelijke gelegenheid die de lokale gemeenschap samenbrengt en deelnemers de kans geeft om op de 5 kilometer hun persoonlijke records te verbreken.

De opwinding bouwt zich op voor de prijsuitreiking van de 5 kilometer race, die plaatsvindt om 20:30 uur. Het is een moment waarop de inspanningen van de deelnemers worden erkend en beloond. Het inleveren van je startnummer bij de finish geeft je de kans om een extra prijs te winnen, mits je nummer wordt getrokken. Het is een prachtige gelegenheid om de dag af te sluiten met een feestelijke noot, maar vergeet niet, je moet er persoonlijk bij zijn om je prijs in ontvangst te nemen!

Meer informatie
Op de website www.erflandenrun.com is er nog veel meer informatie te vinden. De online voor-inschrijving kan tot en met 12:00 uur op 30 april 2024 via www.inschrijven.nl . Als je jezelf nu inschrijft, dan heb je een mooi hardloopdoel om naar toe te trainen! We zien je graag op woensdagavond 15 mei, aan de start of als publiek langs de kant!

Geef een reactie