HOOGEVEEN – Scouting Hoogeveen heeft zich onlangs op een unieke manier gepresenteerd tijdens de avond4daagse. Waarbij zowel scouts als leiders met veel enthousiasme hebben deelgenomen. Deze betrokkenheid toont de levendigheid en groei van de vereniging, die trots is op de toename van haar ledenaantal. Echter, met groei komt ook de behoefte aan meer leiding om de kwaliteit van de scoutingervaring te waarborgen. Het tekort aan leiding is een uitdaging waar Scouting Hoogeveen momenteel voor staat.

Zonder voldoende leiding kan de vereniging genoodzaakt zijn een ledenstop in te voeren. Iets wat ze koste wat kost willen vermijden. Daarom worden er acties ondernomen om nieuwe leiding te werven. Scouting staat voor samenwerking, uitdaging, avontuur, persoonlijke ontwikkeling en vriendschap. Als deze waarden je aanspreken en je het leuk vindt om kinderen en jongeren te begeleiden. In hun persoonlijke groei, dan is Scouting Hoogeveen op zoek naar jou.

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze kernwoorden. En vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling? Dan zoeken wij jou!! Bezoek onze website voor meer informatie www.scoutinghoogeveen.nl of neem contact op met onze groepsbegeleider@scoutinghoogeveen.nl

Geef een reactie