HOOGEVEEN – Hoogeveen zaterdag heeft de selectie voor het nieuwe seizoen rond. De laatste drie spelers gaven deze week hun ‘ja-woord’. Julian Mol, Yorno Lunenborg en Geert Jan de Blecourt zullen ook komend seizoen de blauwwitte kleuren verdedigen. De 26-jarige Julian Mol is bezig aan zijn tweede seizoen bij Hoogeveen zaterdag. Daarvoor speelde hij een seizoen voor de zondagtak. De aanvaller speelde door veel blessureleed tot nu toe slechts 26 wedstrijden. Wel wist hij regelmatig het net van de tegenstander te vinden. Hij was ook de maker van het laatste doelpunt van het deze week afgebroken seizoen. Tegen ZZVV scoorde hij in de blessuretijd de winnende treffer.

Drietal langer bij Hoogeveen zaterdag

De 20-jarige Yorno Lunenborg speelde in de JO19 van Hoogeveen om vervolgens een jaartje terug te keren naar zijn oude club Ruinen. Afgelopen zomer keerde hij terug en speelde hij zich meteen in de basis.

Ook de 35-jarige Geert Jan de Blecourt plat er nog weer een jaartje aan vast. De verdediger speelt, met uitzondering van een kort uitstapje bij HODO, al zijn hele leven bij Hoogeveen. Opvallend is dat niemand van Hoogeveen zaterdag de club zal verlaten. Het is tekenend voor de goede sfeer die bij Hoogeveen zaterdag heerst. Jary Moman, Sander van Veen (beiden VCG), Jelmer Wierenga (De Weide) en Andy Kreeft (Hoogeveen zondag) komen de selectie versterken. Door het vroegtijdig afbreken van het seizoen komt Hoogeveen zaterdag ook komend seizoen uit in de derde klasse.

Foto: VV Hoogeveen – Albert Stegeman

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: