ELIM – De bewonerscommissie van Seniorencomplex De Wiekswal en Stichting Elim Vitaal & Actief hebben in overleg met Domesta aangegeven dat vrijkomende appartementen in eerste instantie worden aangeboden aan (oud) inwoners van Elim. Wij vinden het jammer dat senioren die graag in Elim willen blijven wonen van het dorp gaan omdat er voor hun geen passende woonruimte gevonden kan worden.

Op dit moment wordt appartement 27 aan het Hoosvat weer te huur aangeboden. Is er interesse reageer dan snel door te klikken op de bijbehorende foto’s. Er worden binnen dit Seniorencomplex veel activiteiten ontwikkelt door de bewoners en Stichting Elim Vitaal & Actief.

Deze stichting organiseert twee keer per week dag ontmoetingen in de zaal van dit complex. Door de Coronamaatregelen staan deze nu even stil, maar zodra het weer kan zullen deze weer opgestart worden. Oppervlakte woonkamer 23 m², Aantal slaapkamers 2 slaapkamers, Oppervlakte slaapkamer(s) 15 en 6 m², Balkon Ja, zuid, Berging Ja. Totale huurprijs per maand € 586,74

Geef een reactie