Jubilarissen

Serenade voor jubilaris Hilbert Stuifzand

HOOGEVEEN – Muziekvereniging Wilhelmina heeft Hilbert en Hennie Stuifzand verrast met een serenade bij hen thuis. Niet alleen waren zij maandag 60 jaar getrouwd, Hilbert is ook 60 jaar lid van een muziekvereniging én 57 jaar lid van Wilhelmina.

Voorzitter Gerrit Rigterink wenste het echtpaar en Hilbert in het bijzonder, alle goeds namens de vereniging. Ook overhandigde hij Hilbert een oorkonde. Het speldje voor de jubilaris werd Hilbert opgespeld door Ina Vogelzang, die destijds als klein meisje naast Hilbert op de trompet speelde. Vogelzang van Wilhelmina: „Kun je een mooier moment bedenken om in het zonnetje gezet te worden? Het is extra mooi als de verrassing groot is. Hilbert is één van de oprichters van christelijke muziekvereniging Wilhelmina, dus wilden we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.”

Hilbert is als muzikant eerst gestart bij een zustervereniging. Later, was hij één van de oprichters van christelijke muziekvereniging Wilhelmina Hoogeveen en ging hij daar spelen. „Daarom ook 60 jaar lidmaatschap van een muziekvereniging. Christelijke muziekvereniging Wilhelmina bestaat 8-2-2020 namelijk ‘pas’ 57 jaar.

Bron: Hoogeveensche courant

Geef een reactie