HOLLANDSCHEVELD – Afgelopen zaterdag werd in Het Anker in Hollandscheveld een kerstconcert gehouden. Popkoor Fields of Fun en muziekvereniging Juliana – De Bazuin hadden de handen ineen geslagen voor dit veelzijdige concert. Traditionele kerstliedjes, wereldwijd bekende nummers, eigen bewerkingen en meezingers wisselden elkaar af voor een volle zaal. Het aantal beschikbare plaatsen was beperk en dat maakte dat het concert al in 1 dag was uitverkocht.

Juliana – De Bazuin hield tot vorig jaar altijd kerstconcerten in Elim met wisselende deelnemers zoals koren of bands. De publieke belangstelling daarvoor nam af en daarom werd gekozen voor deze samenwerking. Succesvol, zo bleek afgelopen zaterdag want iedereen had het reuze naar zijn zin.

Voorzitter Ronald Kroesen benadrukte in zijn toespraak het belang van samenwerkingen zoals deze: “Muziek verbindt mensen, zeker in deze periode waar op tal van plaatsen kerstconcerten worden georganiseerd.”

En zo ook in Hollandscheveld waar zowel publiek als muzikanten en zangers het prima naar hun zin hadden! En daarom krijgt dit concert, mede gezien alle positieve reacties hoe dan ook een vervolg.

Een aantal blazers zijn nog niet klaar voor de kerstdagen. Aanstaande zondag 24 decembergaan ze met een selecte groep op pad om op verschillende plaatsen in Hollandscheveld, Nieuw Moskou, Elim en Nieuwlande kerstliederen te spelen. Een jarenlange traditie wordt hiermee in stand gehouden.

Geef een reactie