Hoogeveen – Op zaterdag 13 december geeft de malletband van Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina een sfeervol lichtjesconcert in samenwerking met Mallet Percussion Group Workum. Het concert is voor de verenigingen de afsluiter van een gezamenlijke repetitiedag. Al om half tien in de ochtend start de repetitiedag voor de malletband van Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina en worden verschillende nummers ingestudeerd. Rond de klok van één uur komt hier ook de Mallet Percussion Group Workum bij en worden drie gezamenlijke nummers ingestudeerd. Het concert vindt plaats in het Wilhelmina Muziek Centrum (Groenewegenstraat 27b te Hoogeveen). Aanvang van het concert is 19.30 uur.

Mallet Percussion Group Workum (MPG Workum) is een vereniging waar gezelligheid en muzikaliteit voorop staat. Naast de wekelijkse repetities treden zij geregeld op bij verschillende evenementen. Jaarlijks terugkerende optredens zijn bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas, Koningsdag en optochten bij dorpsfeesten. Dit alles sluit goed aan bij Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina. Het kan dan ook niets anders als een muzikale, gezellige dag worden. Lijkt het je leuk om te zien wat er kan ontstaan uit zo’n repetitiedag? Kom dan ’s avonds naar het gratis concert.

Tijdens het concert speelt Wilhelmina vele nummers, onder andere een Tarzan-medley en This Is What It Feels Like van Armin van Buuren. Daarnaast spelen beide verenigingen samen een aantal nummers, bijvoorbeeld het nummer Listen To The Music. De repetitiezaal zal met allerlei sfeervolle kaarsjes en lichtjes worden aangekleed waardoor een gezellige en warme sfeer ontstaat. Het heet natuurlijk niet voor niets een lichtjesconcert…

Door Henk Boer

Geef een reactie