HOOGEVEEN – Vanaf vrijdag 26 oktober introduceert het tankstation Klok aan de Schutstraat zijn “Starbucks on the go”, waar je kunt genieten van echte koffie. Het bestaat uit een zelfbedieningsconcept waarbij iedereen zijn eigen favoriete Starbucks koffie kan kiezen.

Ewoud Klok; ” Ik ben er maar wat trots op dat we het eerste Shell tankstation zijn in Hoogeveen met een dealerschap binnen de bebouwde kom van een woonplaats. De meeste Starbucks on the go bevinden zich namelijk aan de snelwegen. Ter introductie wordt de klant de gelegenheid geboden om bij ons op vrijdag 26 en op zaterdag 27 oktober te komen proeven van een overheerlijke kop koffie tegen in levering van een muntje. Die aan de kassa van ons tankstation te verkrijgen is of via onze Twitterpagina van tankenbijklok.”

Er kan worden gekozen uit een koffiemachine die steeds kiest uit twee koffiebonen, de Fairtrade gecertificeerde Espresso Roast of de mildere melange. Met meer dan 100 verschillende koffie- en theevariaties is er voor iedereen een populaire Starbucks drank beschikbaar. Of dat nu gaat om een Vanille Cappuccino, Chilled Latte, Chocolademelk of Tazo Tea. Via een gemakkelijk te bedienen touchscreen, kan er een favoriet drankje gepersonaliseerd worden met verschillende siropen of een extra shot espresso.

Door Henk Boer

Geef een reactie