Hollandscheveld – De Singelloop in Hollandscheveld gaat verhuizen van augustus naar de 2de zaterdag in juli en dat is dit jaar op 8 juli.

Dit omdat het steeds vaker lastig was te combineren met de vakanties voor de organisatoren. De organisatie denkt met deze zaterdag een juiste dag te hebben gekozen omdat dit weekend er geen wedstrijden in de buurt zijn.

Ook kunnen de lopers zo vlak voor de vakantie nog mooi even een wedstrijdje mee pikken. Verder verandert er aan de Singelloop, die al sinds 1938 wordt georganiseerd niets. Het inschrijfgeld blijft onveranderd laag en voor de jeugd zelfs gratis, is er een super gevulde prijzenpot voor wie in de prijzen valt (4 per categorie) in de vele categorieën en is er ook voor iedereen weer een fraaie herinnering. De jeugdafstanden zullen beginnen om 17.45 uur met een 500 meter voor de jeugd t/m 6 jaar. 18.00 uur de 1km voor de leeftijd van 7 t/m 9 jaar en om 18.15 uur voor 10 t/m 12 jaar.

De 2,5km voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar start om 18.30 uur. Wel een verandering in de langste afstanden, want de 10 km zal nu eerst starten en wel om 18.45 uur en om 19.45 uur gaat de 5km van start. Alle afstanden zijn officieel door de organisatie uitgezet. Wil je meer weten over de Singelloop kijk dan even op onze site www.desnellerakkers.nl en voorinschrijven kan al via www.inschrijven.nl wat de organisatie veel moeite bespaart en inschrijven nog goedkoper maakt.

Geef een reactie