Hoogeveen – Ondanks de kou was er een warm onthaal voor Sinterklaas en zijn Pieten op basisschool “De Krullevaar”. Sinterklaas bleek pech te hebben met de auto. 

intocht-sinterklaas-krullevaar-18-1

ANWB-monteur Martin Doldersum was zo vriendelijk om Sint en zijn Pieten naar school te brengen. Dit gaf nog wel wat problemen want niet alle Pieten konden in de bus. Maar daar was snel een oplossing voor gevonden, op een aanhanger konden de Pieten toch mee naar school.

Niet alleen Sinterklaas wordt oud, want er kwam zelfs een oude Opa Piet mee achter de rollator. Sinterklaas werd bij aankomst op school flink toegezongen door de kinderen en om toch wat warm te blijven deed Sint zelfs met het dansje mee. Het was een gezellige ochtend op school en de kinderen gingen allemaal blij naar huis met een mooi cadeau.

intocht-sinterklaas-krullevaar-01-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-02-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-03-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-04-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-05-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-06-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-07-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-08-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-09-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-10-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-11-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-12-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-13-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-14-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-15-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-16-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-17-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-18-1 intocht-sinterklaas-krullevaar-19-1

Door Henk Boer

Geef een reactie