Hoogeveen – The Treasure breidt uit, naast een restaurant, ijssalon, meubelmakerij, binnenkort een winkeltje en nu ook nog chocola! Allerlei heerlijke prachtig versierde chocoladeletters, en nog veel meer sinterklaas thema chocolade lekkernijen.

Kom snel en maak gebruik van de vroege sint en piet kortingen bij The Treasure! The Treasure had een paar weken geleden al het ijs van La Mia Vita overgenomen en voortgezet en nu starten ze naast de ijssalon ook met heerlijke chocolade. Wij zullen een diversiteit aan heerlijke chocola leveren, naast bonbons, ook bedankjes voor bruiloften en leuke chocolade cadeau’s om weg te geven.

Naast al die heerlijke lekkernijen openen ze binnenkort ook hun winkeltje. Menze Rietema levert waar vakmanschap in meubels, decoraties en houtwerken, op maat en naar wens gemaakt voor The Treasure. U kunt ook uw naam laten ingraveren in handgemaakte meubels en decoraties.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn en wat wij doen bezoek dan ook even onze website www.wemakeadifference.nl of kom gewoon een kijkje nemen in ons pand aan de van Echtenstraat 16, Hoogeveen.

Alle opbrengst van onze winkel, en ijssalon gaan naar onze projecten om mensen in en rondom Hoogeveen nieuwe kansen te bieden en hun leven weer op de rit te krijgen.