Hoogeveen – In de periode van 15 november t/m 4 december 2015 is Sinterklaas te gast in Hoogeveen. Hoogeveen is dan omgedoopt tot Stad van Sinterklaas.

Sinterklaas werkt, slaapt en verblijft bij Theater De Tamboer, Scala Centrum voor de Kunsten en bij Bibliotheek Hoogeveen.sinterklaas

Sint heeft een enorm druk programma. Hoewel hij eigenlijk op dinsdag
17 november een rustdag heeft, is hij toch van plan deze dag een bezoek te brengen aan de Bibliotheek. Sinterklaas is erg benieuwd naar de Verhalenwerf.
Op dinsdag 17 november om 16.00 uur wordt Sinterklaas daarom op feestelijke wijze ontvangen in de Bibliotheek van Hoogeveen. Directeur Peter Speelman zal Sinterklaas welkom heten. Natuurlijk zijn er Pieten aanwezig, er is muziek en er is gelegenheid om Sinterklaas de hand te schudden.

Na vele jaren succes heeft de Stichting Sinterklaas van Hoogeveen ook in 2015 weer kans gezien om een leuk programma samen te stellen. In De Tamboer, Scala en de Bibliotheek zijn kinderen van harte welkom om verschillende Sinterklaaskamers te bezoeken. De kinderen krijgen bij de start in De Tamboer een stempelkaart en kunnen diverse interactieve opdrachten doen op de drie locaties. Deelnemers maken kans op leuke prijzen.

Door Henk Boer

Geef een reactie