Hoogeveen – Vandaag vond het evenement ‘Skeeler voor IJS’ plaats bij Maxx Sports en Events. Een sportieve middag die in het teken stond van de eventuele komst van de ijshal naar Hoogeveen.                                    skeeler-evenement-bij-maxx-sports (04)-1

De opening werd verricht door burgemeester Karel Loohuis en oud schaatser Jan Bols. Karel Loohuis hield een praatje en het was aan Jan Bols om de skeelerbaan officieel te openen, door een lintje door te knippen. Het was vervolgens aan Klaas Hulst (wereldkampioen schaatsen in 1992) om de eerste rondjes te skeeleren.

Tijdens het evenement konden kinderen door middel van een kleine bijdrage de skeelerbaan betreden. Voor skeelers en bescherming was gezorgd. Tevens was er een winterse markt, waar lokale ondernemers een kraampje bemanden en hun producten aanprezen.

Ook werd er een grote verloting gehouden, was er een mooi springkussen, een filmhoek, en was er de mogelijkheid om Aan het eind van de dag werd door de organisatie van Skeeler voor IJS een cheque overhandigd aan de Stichting Kunstijsbaan Hoogeveen. Dit leverde bijna €300 op!

Door Henk Boer

Geef een reactie