463311439

Gratis workshop

HOOGEVEEN – Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder. Op maandag 13 november organiseert de Bibliotheek de gratis workshop ‘Slim zoeken op internet’. De workshop wordt in samenwerking met SeniorWeb georganiseerd. Eigenlijk alles wat je wil weten, is wel te vinden op internet.

Zoekmachines zoals Google helpen hierbij. Van de openingstijden van de bakker tot uitleg over een hoge bloeddruk of toeristische tips voor een vakantiebestemming. Het lijkt simpel, maar hoe kom je nu op de juiste website terecht en weet je of de informatie betrouwbaar is?

Tijdens de workshop leren de deelnemers om “slim” te zoeken en krijgen ze tips om de juiste trefwoorden te bedenken. Hoe duidelijker en uitgebreider de zoektermen zijn, hoe beter het resultaat is. Meedoen is gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden kan via telefoonnummer 0528-268131, aan de balie bij de Bibliotheek of via www.bibliotheekhoogeveen.nl

Wanneer?
13 november, 10.15 – 12.15 uur

Waar?

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhoogeveen.nl

Geef een reactie