Politiek

SP en VVD  instaleren nieuwe raadsleden.

Hoogeveen – Vanavond werd tijdens de raadsvergadering afscheid genomen van twee raadsleden, mevrouw Bianca Behr (SP), en de heer Arjan van der Haar (VVD). Beide raadsleden namen afscheid om gezondheidsreden. 

afscheidraadsleden (01)-1
Gemeenteraad Hoogeveen

Na dat burgemeester Loohuis een korte terugblik deed van beide raadsleden. En hun bedankten voor de inzet. Spelde de burgervader de bijpassende versierselen op. En een bosbloemen aanbood namens de raad.

De heer Arjan van der Haar wordt op gevolgd door Arend Steenbergen. Mevrouw Bianca Behr wordt opgevolgd door Philip Oosterlaak. Burgemeester Karel Loohuis installeerde beide raadsleden. Met het afleggen van de gelofte.

Na een korte onderbreking van de raadsvergadering, was er gelegenheid voor  felicitaties aan de raadsleden. En dank uitspreken aan de oud raadsleden voor hun inzet.

De beide oud raadsleden bedankten de raad, voor de prettige samenwerking en hun collegialiteit. En wensten hun veel goede debat toe. En kon de raadsvergadering weer hervat worden, met de nieuw geïnstalleerde raadsleden.

Geef een reactie