Hoogeveen – In de aanloop naar 5 december, het kinderfeest bij uitstek, heeft de Speel-O-Theek Hoogeveen een groot aantal nieuwe spellen ingekocht. Een klein overzicht: Knorrball, Qwirkle ‘de betoverende toren’, Poepie Knor, Snuffie Hup, Blokkus junior en diverse educatieve spellen zoals legobox cafe-restaurant, smartmax factory with car en mijn woefie tomy. Deze spellen (en ook de andere ca. 1600 stuks) kunnen onze abonnees gratis lenen. Dat dit veel goedkopoer is dan zelf kopen hoeven we in deze tijd niet meer uit te leggen. En als de kinderen na een paar weken met het nieuwe materiaal uitgespeeld zijn, dan breng je het gewoon terug en zoek je weer iets anders uit.

Dit jaar krijgen (de kinderen van) abonnees ook echt een kado. Wij hebben stevige rugzakjes laten maken. Ideaal om spulletjes mee te nemen naar school, het zwembad of de sportclub. Of je favoriete knuffel als ze op bezoek gaan bij opa en oma. Deze felgroene rugzakjes zijn van duurzaam materiaal en vallen door hun bijna lichtgevende kleur goed op in het verkeer. Gratis voor alle kinderen van onze abonnees.

Ook kinderen van niet-abonnees kunnen zo’n rugzakje krijgen. Moeten hun ouders gewoon even abonnee worden. Zelfs de ouders krijgen dan een kado: € 10,- korting op een jaarabonnement (€ 22,50 ipv € 32,50) De huidige abonnees kunnen ook profiteren van dit kado. Gewoon een nieuwe abonnee aanbrengen en bij de verlenging van je jaarabonnement krijg je € 10,- korting. Mooier kunnen we het niet maken. Deze actie is geldig tot 1 januari 2015.

En omdat de vrijwilligers van de Speel-O-Theek zelf ook Sinterklaas vieren, zijn wij vrijdag 5 december as niet geopend.

Tot slot: We zoeken nog een paar vrijwilligers/sters voor de uitleen. Bij voorkeur op de vrijdagavond. Heb je een paar uurtjes per maand beschikbaar en een beetje ervaring met een comnputer? Meldt je aan via de website Likeof stuur een mail naar info@speelotheekhoogeveen.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie