HOOGEVEEN – De Speel-O-Theek heeft door de coronapandemie en door een (gedwongen) verhuizing een paar moeilijke jaren achter de rug. Na herstart in september 2021. in een lokaal van de brede school . Zuiderbreedte ziet de toekomst er weer heel wat beter uit.

Omdat de nieuwe locatie minder ruimte biedt dan de vorige is er nu nog geen gelegenheid. Om het grote assortiment buitenspeelgoed op te slaan en uit te lenen. Er zijn vergevorderde plannen om de schuur op het schoolplein uit te breiden met ca. 24 m2. De ruimte is er maar de financiering is nog niet helemaal rond.

Naast inzamelingsacties, zoals de Club van 100 en 500 start de Speel-O-Theek nu een crowdfundingsactie . Om ook de laatste paar duizend euro binnen te krijgen. Daarnaast wil de Speel-O-Theek ook een deel van haar spelmateriaal vernieuwen. Om zo de aantrekkelijkheid voor haar huidige en nieuwe abonnees te vergroten.

Speelgoed lenen is veel goedkoper en duurzamer dan zelf kopen. Elke bijdrage is welkom, maar Iedereen (zowel bedrijven als particulieren). Die deze crowdfundings actie van de Speel-O-Theek steunt met minimaal € 100,- krijgt een gratis jaarabonnement.
Dit abonnement kan men ook als cadeau weggeven. De Speel-O-Theek hoopt hiermee het buitenspeelgoed in het voorjaar van 2022 weer te kunnen uitlenen. En gelijktijdig nieuw spelmateriaal te kunnen aanbieden. Meer informatie staat op de website: www.speelotheekhoogeveen.nl

Geef een reactie