HOOGEVEEN – Het zal de meesten niet zijn ontgaan: Vanwege de (opnieuw) oplopende Corona-besmettingen gaat Nederland op slot. Ook de scholen gaan vanaf morgen dicht. Voor velen heel vervelend, maar volgens de regering hebben we geen andere keus. Het te weinig opvolgen van de gedragsregels zijn hier mede de oorzaak van.

Dus ook de Speel-O-Theek Hoogeveen is per direct gesloten. Jullie kinderen moeten nog maar een aantal weken langer blijven spelen met het geleende materiaal. Eventuele boetes voor het te laat inleveren zullen niet in rekening worden gebracht. Als einddatum voor deze lockdown is dinsdag 19 januari 2021 genoemd. Een week voor die datum horen we hoe het na de 19e januari verder gaat. Laten we met elkaar hopen dat we dan snel weer terug kunnen naar het ‘nieuwe normaal’. Maar afstand houden en handen wassen blijft nog wel even nodig.

Ondanks deze teleurstelling wenst het bestuur en de medewerkers/sters van de Speel-O-Theek jullie allemaal fijne Kerstdagen en een zo gezond mogelijk nieuw jaar.

Door Henk Boer

Geef een reactie