Informatie

Spelenderwijs lezen

Hoogeveen – Woensdag 7 oktober as start de Kinderboekenweek. De Speel-O-Theek Hoogeveen start op die dag een nieuwe activiteit die kinderen stimuleert om vaker en meer te lezen: De KINDER-ZWERFBOEKEN-HOEK.Speel-O-Theek Hoogeveen Het principe is eenvoudig: In de Speel-O-Theek is plaats gemaakt voor kinderboeken. Via de kinderzwerfboek-organisatie (www.kinderzwerfboek.nl) en van particulieren hebben we meer dan 100 mooie kinderboeken beschikbaar, die kinderen gratis mogen meenemen. Dat geldt ook voor kinderen waarvan de ouders/verzorgers geen abonnement hebben op de Speel-O-Theek. Na het lezen mogen de kinderen het boek terugbrengen of doorgeven aan een ander kind.

Wij nodigen de pers, abonnees, vrijwilligers en belangstellenden (met hun kinderen) uit om naar de start van de Kinder-zwerfboeken-hoek te komen. De openingshandeling (om 14.00 uur) zal worden verricht door wethouder Gert Vos samen met onze vrijwilligster en initiatiefneemster Marry van de Kamp. Koffie en frisdrank is gratis.

De Speel-O-Theek Hoogeveen is gevestigd aan de Ploeger 1; tegenover de Mediq-Apotheek de Weide. Het bestuur van de Speel-O-Theek stelt het zeer op prijs dat u deze informatie doorstuurt aan gezinnen met kinderen tot ca. 12 jaar. Kijk ook op onze website www.speelotheekhoogeveen.nl

Geef een reactie