Evenementen

“SPLiT. stopt”

HOOGEVEEN – In september 2016 opende SPLiT., het scheiding informatietrefpunt, de deuren in Hoogeveen. Daarna is er iedere twee weken op de woensdagochtend en –avond een spreekuur geweest in d’Olde Bieb. SPLiT. stopt nu omdat er de laatste maanden te weinig bezoekers kwamen tijdens de spreekuren.

“Gedurende de anderhalf jaar dat SPLiT. bestond, hebben heel wat mensen de weg naar ons weten te vinden met vragen over hun echtscheidingssituatie of voor een luisterend oor bij de ervaringsdeskundige medewerkers. Wij vinden het dus erg jammer dat SPLiT. stopt, maar gelukkig kunnen mensen met vragen of problemen rondom echtscheiding wel terecht bij het inloopspreekuur van de SWW”, vertelt Elke Kremer, die namens de SWW vanaf het begin betrokken was bij SPLiT.

Het laatste spreekuur van SPLiT. is geweest op 4 april. Het inloopspreekuur bij de SWW is iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 uur op het Centraal Bureau aan Het Haagje 119. Voor aanmelding of het stellen van een korte vraag kunt u direct bij ons terecht. Afhankelijk van uw vraag kan onze ondersteuning zowel individueel als in groepsverband aangeboden worden.

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...