Evenementen

Spookjes, wolven en ander gespuis op de jeugdtheater dag in de tamboer

Workshops en voorstellingen t/m 12 jaar gratis
Hoogeveen – Op zondag 29 oktober is het weer Jeugdtheater dag in De Tamboer. Het programma is compleet en er kan vanaf nu gereserveerd worden. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen kinderen t/m 12 jaar gratis voorstellingen bezoeken in het kader van Oktobermaand Kindermaand. Ook zijn er leuke workshops en activiteiten, van een chocoladeworkshop tot breakdancen en djembé spelen. Het volledige programma is te vinden op www.detamboer.nl.

Voor kinderen vanaf 4 jaar is er de poppenvoorstelling Het Spookje. Hierin ontmoet Thijs een spookje dat helemaal niet eng blijkt te zijn. Ze worden vriendjes en gaan samen naar het grote kasteel. Daar ligt een meisje te slapen, maar waarom wil ze nou niet wakker worden? Het Spookje is geïnspireerd op het bekende sprookje Doornroosje. Ook is er een leuke workshop bij deze voorstelling.

De Wolf Is Terug is een voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar vol komische personages. Al jaren staan er berichten in de kranten over wolven die misschien terugkeren naar onze bossen. Wat ze niet weten is dat de wolf al lang terug is! Onze bossen zijn keurig op orde met prullenbakken en routewijzers, maar dan verschijnt er een verdwaalde en hongerige wolf. Wat nu?

Natuurlijk zijn er ook weer veel leuke doe-dingen zoals schilderen, een fotoshoot, het springkussen en de Zoembus. En kinderen kunnen tijdens de Jeugdtheater dag djembé leren spelen, breakdancen, of meedoen met de workshop Top Fit. Bovendien worden ‘s middags de nieuwe Kidspresidenten voor theaterseizoen 2017-2018 bekendgemaakt!
Reserveren voor de voorstellingen en workshops kan via www.detamboer.nl, 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.