Hoogeveen – Op dinsdagavond 17 mei organiseren Vitaal en in Balans en Anytime Fitness Hoogeveen Sporten voor KiKa. Van 18:00 uur tot 21:00 kan je meedoen aan een sportcarrousel. Het sportcarrousel vindt zowel binnen als buiten plaats. Aan het Sporten voor KiKa kan iedereen meedoen, ook niet leden van Anytime Fitness.

ElliptiGo

Dik Zantingh van Vitaal en in Balans: “Van 2 t/m 4 september doet een team van hardlopers van Vitaal en in Balans mee aan de Run for KiKa Estafette. Dit team loopt in drie dagen 285 kilometer van Groningen naar het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Sporten voor KiKa is één van de activiteiten die door dit team wordt georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Samen met Sergio Rasidin van Anytime Fitness hebben wij een afwisselend programma samengesteld, waarbij het sporten zowel binnen als buiten plaatsvindt. Bij het sportonderdeel buiten maken wij gebruik van de ElliptiGo.”SportenVoorKiKa4

Sergio vult aan: “Binnen zorgen de trainers van Anytime Fitness voor fitnessactiviteiten waar de deelnemers zich flink kunnen uitleven. En natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en kan je na je sportprestatie genieten van een hapje en een drankje.”

Het Sporten voor KiKa vindt plaats bij Anytime Fitness, Schutstraat 91, Hoogeveen. De kosten om deel te nemen bedraagt € 10,00 euro. Dit bedrag gaat in zijn geheel naar KiKa.
Je kunt je aanmelden door je in te schrijven op het aanmeldformulier bij Anytime Fitness of door een mail te sturen naar info@vitaaleninbalans.nl. Informatie over Sporten voor KiKa is ook te vinden op de Facebookpagina www.facebook.com/RFKestafette. Op deze Facebookpagina is ook te lezen welke activiteiten er nog meer plaats vinden.
Voor meer informatie kan je ook bellen met Dik Zantingh: 06-51910034.

Door Henk Boer

Geef een reactie