Hoogeveen – H.Z.V.V heeft een grote en groeiende jeugdafdeling. Om de binding tussen de jeugd en H.Z.V.V 1 te vergroten worden bij elke thuiswedstrijd twee jeugdspelers gevraagd om Pupil van de Week te zijn. Zij maken dan de hele middag onderdeel uit van de selectie van H.Z.V.V 1.4_logo-hzvv

Sporting Events uit Assen (www.sportingevents.nl) is een nieuwe sponsor van H.Z.V.V. Sporting Events organiseert evenementen, sportieve projecten en bedrijvensportdagen en teamuitjes. Kortom, sportorganisatie op maat!
Zij sponsoren niet alleen de gehele vereniging maar ook de Pupillen van de Week. Deze jeugdspelers ontvangen namelijk een H.Z.V.V-shirt met hun eigen naam achterop. Dit shirt wordt hen aangeboden door Sporting Events. Een heel mooi gebaar en een prachtig aandenken aan een onvergetelijke middag.

H.Z.V.V Onderneemt bedankt Sporting Events voor de ondersteuning en in het bijzonder voor de shirtsponsoring van de Pupillen van de Week.

Heeft uw bedrijf ook interesse om uw netwerk uit te breiden via H.Z.V.V Onderneemt, neemt u dan eens een kijkje op de website www.hzvvonderneem.nl of neemt u contact op met de heer Herko Reinders hareinders@hotmail.com

Door Henk Boer

Geef een reactie