Algemeen

Stadsbus De Bij kleurt Hoogeveen geel

Hoogeveen- Sinds vandaag rijden er twee gele busjes rond van stadsbus De Bij. Over enkele weken wordt ook een derde gele bus verwacht. Dan zijn de tijdelijke witte busjes die werden ingezet uit het straatbeeld verdwenen.bij-bus

Comfortabel vervoer De gele busjes zijn ruim, comfortabel en goed toegankelijk. Een bus biedt ruimte aan maximaal acht personen. Door de brede deur en de lage vloer kunt u gemakkelijk in- en uitstappen. Ook zorgaanbieders zijn geïnteresseerd in het gemak van stadsbus De Bij. Cliënten van zorgaanbieders kunnen De Bij benutten voor vervoer naar de dagbesteding. Binnenkort gaan cliënten van Promens care en Visio kennismaken en een proefritje maken met De Bij.

De hele week op twee routes De Bij rijdt op twee vaste routes en stopt bij alle veelgevraagde locaties, zoals ziekenhuis, ouderencentra, winkelcentra, gezondheidscentra en natuurlijk het station. De bus biedt veel service, de chauffeur helpt bijvoorbeeld bij het in- en uitstappen. Op maandag tot en met vrijdag rijdt De Bij tussen 7.00 en 20.00 uur, in het weekend tussen 10.00 en 19.00 uur. Alle informatie is te vinden op www.debijhoogeveen.nl. Hebt u vragen, suggesties of klachten? Neem dan contact op met Connexxion: 088-3394780. Mailen kan ook naar debij@connexxion.nl.

foto: Connexxion

Geef een reactie