Hoogeveen – Voetbalvereniging H.Z.V.V heeft speciale aandacht voor de allerjongsten, de kabouters en Mini-pupillen. H.Z.V.V geeft jonge kinderen van 4 en 5 jaar (Kabouters) en Mini-pupillen (6 jaar) de mogelijkheid om gratis kennis te maken met voetbal en ze te laten ervaren hoe leuk voetbal is.Foto mini-pupillen Dat is de sportieve gedachte achter het voetbalprogramma van H.Z.V.V. Op zaterdag 27 februari a.s. is de start van het seizoen voor deze jonge voetballers. Aanvang van de trainingen is om 10.00 uur en eindigt om 11.00 uur.

Speeltuin op het voetbalveld
Bij H.Z.V.V ontdekken kinderen al op jonge leeftijd het voetbal. Met uitdagende en leuke speloefeningen krijgen de kids een uitgebreide kennismaking met het voetbal. Het voetbalveld wordt een speeltuin waarin voetballen als spel centraal staat. Tevens is er aandacht voor de rol van de ouders, de startende vrijwilligers en de instroom van meisjes.

Voetbal bij H.Z.V.V is leuk, gezond en draagt bij tot een socialere maatschappij. Sporten is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van jongeren. Hoe eerder de jeugd in aanraking komt met sport, en voetbal in het bijzonder, hoe beter. De ontwikkeling van het jeugdvoetbal vinden we daarom ook heel belangrijk. Wij inspireren daarom de jongste jeugd met een diversiteit voetbalactiviteiten en maken het mede mogelijk dat ze met plezier kunnen voetballen.

Door Henk Boer

Geef een reactie