HOOGEVEEN – Multifunctioneel Centrum Het Knooppunt heeft in de afgelopen maanden een grote metamorfose ondergaan. Het Knooppunt aan de Jan Dekkerstraat 1b, is het onderkomen van twee verenigingen, namelijk de buurtvereniging Verzetsbuurt en Oost en het Ouderenwerk Hoogeveen in die buurt.

Op zaterdag 5 september jl. opende het centrum officieel haar deuren weer en konden belangstellenden, geheel corona-veilig, komen kijken hoe mooi het geworden is. Het centrum is opgefrist en oogt weer eigentijds en toegankelijk. Het Leefbaarheidsfonds Hoogeveen heeft aan deze grote verbouwing met een kleine financiële bijdrage van € 295,= ondersteuning gegeven.

Tijdens de opening werd symbolisch een cheque uitgereikt door Jan Ballast en Guus Schwantje van het fonds.Over het Leefbaarheidsfonds Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties van het Hoogeveense bedrijfsleven en is op zoek naar bedrijven die hieraan willen deelnemen. Neemt u daarvoor contact op met Lisette Rinkema van SWW, die het fonds ondersteunt. Dat kan via l.rinkema@swwh.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: