Pesse – Voor het 5e jaar op rij organiseert Stichting Actief Samenleven hét Bioscoopbezoek 2017. Dit evenement is speciaal en exclusief voor gezinnen die gebruik maken van de goede diensten van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen.

Vue Cinema Hoogeveen stelt op zaterdagmorgen 9 december geheel belangeloos zaal 6 en zaal 2 beschikbaar. Dit betekent dat Stichting Actief Samenleven gratis aan zo’n 315 kinderen en ouders de 3D film Big Foot Junior kan laten vertonen.

Sponsering:
Vue Cinema Hoogeveen biedt in de pauze van de film gratis koffie en drinken aan. De bestelling van maar liefst 700 oliebollen is de deur ook al uit. Dankzij een mooie donatie van Nationaal Fonds Kinderhulp en medewerking van Stefan Haayer van Haayer Verhuur kunnen alle gasten in de pauze genieten van overheerlijke oliebollen.

Aanmelden voor deze leuke morgen kan uitsluitend via de website van Stichting Actief Samenleven, het adres is www.actiefsamenleven.nl/bioscoopbezoek-2017. De stichting hanteren het vol=vol principe. Inloop op 9 december is vanaf 10.00 en aanvang van de film is 10.30. Aan een verrassing voor na de speelfilm moet nog hard aan worden gewerkt en geeft dus geen enkele garantie.