HOOGEVEEN – Net als bij bijvoorbeeld Stichting Elim Vitaal en Actief heeft ook het bestuur van Actief Samenleven de vrijwilligers in de zorg hoog in het vaandel staan. Deze vrijwilligers zijn onmisbaar in de tegenwoordige tijd en van onschatbare waarde voor onze vaak eenzame ouderen. Allemaal mensen die vaak hard hebben gewerkt voor onze welvaart en die op hun oude dag door de overheid een beetje in de steek worden gelaten.

Pensioenkortingen en allerlei versoberingen op de WMO zijn zo maar een paar voorbeelden die onze ouderen hard raken. Om alle zorgen en ongemakken even te vergeten had stichting Actief Samenleven een geweldig evenement georganiseerd en dat is kunnen we echt wel stellen een groot succes geworden. De ouderen hebben genoten van de circus in de zorg.

Echt een ouderwet stukje gezelligheid die deed terug denken naar lang vervlogen tijden. Omdat ook Koopman op pad onze ouderen een warm hart toedraagt, hebben deze een kleine samenvatting van dit geweldige evenement gemaakt. We hopen dat we in deze aflevering de aloude sfeer van vroeger even hebben kunnen terugbrengen naar vandaag. Veel kijkplezier.

Geef een reactie