HOOGEVEEN – Zaterdag 24 november was het weer zover. Voor het 6e jaar op rij Humanitas Zuid-Drenthe, Stichting Leergeld, Stichting One, Speelgoed-, Voedsel- en Kledingbank. Hierdoor konden we samen een mooi Sinterklaasfeest geven! Ruim 80 gezinnen hadden zich voor dit leuke evenement aangemeld. “met Koopman op pad was erbij en heeft er een leuk videoverslag van gemaakt.

Natuurlijk ontbraken de Sinterklaas en de Pieten uit het huis van Sinterklaas niet. Het is een prachtig feest geworden. ‘Met Koopman op pad’ is een wekelijkse videorubriek die u kunt bekijken via www.koopmanoppad.nl

www.dehoogevener en facebookpagina’s. Het delen van deze filmpjes wordt zeer gewaardeerd. Het team “Met Koopman op pad” bestaande uit Roelof Koopman, Peter Aalders en Henk Boer waren onder de indruk. Ook al zijn dit fantastische initiatieven, het blijft beschamend dat er in een rijk land als Nederland nog mensen zijn die aangewezen zijn op voorzieningen als voedsel, kledingbank e.d. Misschien iets voor de politiek om over na te denken. Namens de kinderen worden alle sponsoren, genoemd in het filmpje, bedankt!

Geef een reactie