HOOGEVEEN – Zaterdag 24 november was het weer zover. Voor het 6e jaar op rij Humanitas Zuid-Drenthe, Stichting Leergeld, Stichting One, Speelgoed-, Voedsel- en Kledingbank. Hierdoor konden we samen een mooi Sinterklaasfeest geven! Ruim 80 gezinnen hadden zich voor dit leuke evenement aangemeld. “met Koopman op pad was erbij en heeft er een leuk videoverslag van gemaakt.

Hoogeveen – Het was zaterdag 24 november een groot feest in de VU bioscoop van Hoogeveen. Het was een gezellige Sinterklaas filmochtend met een drankje en oliebollen in de pauze. De knuffel Piet had iets liefs meegebracht voor de kleintjes en al deze bijstandsgezinnen kregen na afloop een goed gevulde tas mee met ook nog een mooi gezinscadeau. Dat komt zeker van pas in deze dure eindejaar periode. Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door o.a. Humanitas, Stichting Leergeld, Stichting One, de Speelgoedbank en de Voedsel- en Kledingbank. Het team “Met Koopman op pad” was uitgenodigd om een mooi videoverslag van dit evenement te maken. Er waren zo’n 80 kinderen met ouder(s) of begeleiders.

Natuurlijk ontbraken de Sinterklaas en de Pieten uit het huis van Sinterklaas niet. Het is een prachtig feest geworden. ‘Met Koopman op pad’ is een wekelijkse videorubriek die u kunt bekijken via www.koopmanoppad.nl / www.dehoogevener en de facebookpagina’s. Het delen van deze filmpjes wordt zeer gewaardeerd. Het team “Met Koopman op pad” bestaande uit Roelof Koopman, Peter Aalders en Henk Boer waren onder de indruk. Ook al zijn dit fantastische initiatieven, het blijft beschamend dat er in een rijk land als Nederland nog mensen zijn die aangewezen zijn op voorzieningen als voedsel, kledingbank e.d. Misschien iets voor de politiek om over na te denken. Namens de kinderen worden alle sponsoren, genoemd in het filmpje, bedankt!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: