Hoogeveen – Het vervullen van zo’n 80 wensen van ouderen binnen de gemeente Hoogeveen tijdens de Ouderen4daagse 2017 is best een kostbare aangelegenheid.

Dankzij donaties van het VSB Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe en Gravin van Bylandt Stichting is dit jaar weer een bedrag van maar liefst € 11.000.- beschikbaar om weer lang gekoesterde wensen van kwetsbare en eenzame ouderen binnen de Gemeente Hoogeveen in vervulling te laten gaan. Fondswerven is best leuk. Tenminste als het lukt.

Ook niet onbelangrijk, zo niet belangrijker is de steun van de lokale ondernemers aan Stichting Actief Samenleven (SAS) Vanmiddag mocht ik een poosje buiten spelen en heb twee lokale ondernemers bezocht, namelijk Rutger Brederwold van Te-El afbouw en Ruben de Boer van het gelijknamige hoveniersbedrijf. Beiden zijn lid van de Club van 120 en Ambassadeur van SAS. Op deze manier steunen beiden Stichting Actief Samenleven met een jaarlijkse donatie van € 120.- Het lidmaatschap was al afgelopen en dan blijft het altijd spannend of deze mag worden verlengd. Beiden hebben aangegeven Actief Samenleven weer voor een jaar te willen steunen. De factuur komt eraan mannen. Bedankt! Hopelijk smaakt de (deels) gesponsorde fles met een lekker biertje van Helma’s Slijterij jullie lekker. Helma, ook bedankt!

Wil je ook zo’n leuk Ambassadeursbord op je kantoor, neem vrijblijvend contact met ons op.

Door Henk Boer

Geef een reactie