HOOGEVEEN – Hooggeëerd publiek. Op deze manier worden de gasten van Stichting Actief Samenleven op vrijdag 7 oktober, Nationale Ouderen Dag 2022 en zaterdag 8 oktober welkom geheten in de markante en vrolijke circustent van Circus Fantasia.

Op vrijdag 7 oktober 2022 worden er weer drie prachtige voorstellingen gegeven van ongeveer een uur, deze voorstellingen zijn speciaal bedoeld voor bewoners en begeleiders van alle verzorgingstehuizen binnen de Gemeente Hoogeveen en deelnemers van allerlei oudereninitiatieven zijn ook van harte welkom bij een van de drie voorstellingen. Cliënten van thuiszorgorganisaties zijn ook van harte welkom. De circustent heeft 140 normale zitplaatsen en ook zijn er 30 rolstoelplaatsen beschikbaar.

Op zaterdag 8 oktober 2022, en dit voor Stichting Actief Samenleven ook nieuw, worden er ook drie voorstellingen gegeven, deze zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking en hier geldt ook dat er 140 normale zitplaatsen zijn en plaats voor 30 rolstoelen.

Circus Fantasia is een kleinschalig rondreizend circus. De circusvoorstellingen zijn speciaal gericht op ouderen en mensen met een verstandelijke beperking bevatten herkenbare muziek, kleinschalige acts en kleurrijke kostuums. De nostalgische sfeer en de mix van circus, theater en muziek nemen de mensen mee naar terug in de tijd. Gezellige orgelmuziek naken de trip down memory lane compleet.

De tijden van de voorstellingen zijn:
11.00
13.30
15.30

Geef een reactie