Hoogeveen – 21-10-15 Vanavond werd het plan van de toekomstige kunstijsbaan gepresenteerd, door de Stichting Kunstijsbaan Hoogeveen.           precentatie-ijshal-hgv (3)-1 Gerard Fidom zette namens het bestuur de plannen uiteen, In een PowerPointpresentatie. Er werd hier wel in weer gegeven dat de stichting in haar plan, een degelijke financiële basis moet hebben. Waardoor de ijsbaan z’n eigen broek op kan houden.

Opkomst
De belangstelling was groot, zo’n 70 belangstellenden kwamen naar Maxx Sports & Events om zich daar te laten informeren. Na afloop van de presentatie was er gelegenheid voor vragen en opmerkingen voor het bestuur.

Ambassadeurs
Burgemeester Karel Loohuis en ondernemers Ewout Klok en Wim van de Beld, de ambassadeurs voor de ijsbaan. Werken ondertussen hard aan nog meer draagvlak bij bedrijven en organisaties.

Inleveren plan
Begin november biedt de stichting het plan in, met een innovatief en geheel energieneutraal concept, samen met de investeringsraming en de exploitatieopzet aan de provincie Drenthe.                                                                     precentatie-ijshal-hgv (6)-1 precentatie-ijshal-hgv (7)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie