HOOGEVEEN – Stichting Samen Spelen park Dwingeland organiseerde in samenwerking met de sportfunctionarissen, SWW (Zoembus), Smederijen (bankjes) Haayer verhuur (Springkussen), CrossFIt 0528/Force en de Kraijcek foundation (tennisclinic) een leuke Sport en Spel ochtend in het park. Overal in de buurt waren activiteiten maar gelukkig was het bij ons in het park ook gezellig druk.

Uitleggen.
De Stichting heeft heel vaak uit kunnen leggen wat de bedoeling is van het sportveldje wat nu wel een zwembad in aanleg lijkt. Hopelijk kunnen ze maandag 27 juni weer verder met de aanleg van de sportvloer. Het gaat dan om de eerste laag. Die moet uitharden en daarna komt de bovenlaag erop. Hopelijk is dit voor de zomervakantie geregeld.

Opening.
Het, Stichtingsbestuur, focussen dat de opening van het Park Dwingeland op 24 september gaat plaatsvinden. Hier zullen alle sponsoren en belanghebbenden voor uitgenodigd worden! Maar voor ons is het allerbelangrijkste dat de kinderen uit de buurt, de kinderen van beide basisscholen, de jeugd uit de wijken rondom het park Dwingeland een hele leuke Sport en Spel locatie hebben waarbij ook de groene ontwikkeling, Tiny Forest en buitenlokaal, niet vergeten wordt. Stadspark, park Dwingeland! De groene longen van de stad! Lekker veilig buiten spelen en sporten voor iedereen!

Door Henk Boer

Geef een reactie