HOOGEVEEN – Gisteravond 31 augustus heeft er een benefietavond plaatsgevonden om geld in te zamelen voor eenzame mensen. Hans Jutstra en Henny Huisman vinden het erg belangrijk dat er iets gedaan wordt tegen eenzaamheid. Om deze reden hebben zij hun bijdrage geleverd door het Henny Huisman museum voor dit benefiet ter beschikking te stellen.

De avond stond vooral in het teken van saamhorigheid en muziek. Verschillende kinderen en volwassenen hebben meegedaan aan een leuke (mini)playbackshow. Daarnaast is de muzikale omlijsting verzorgd door zangeres Jolienke, zanger en gitarist Wesley Hofstede en het Syrische gitaar duo Vibes. Ook zijn er diverse producten geveild. Financiële opbrengsten worden uitsluitend gebruikt voor het helpen van eenzame mensen. Het was een fantastische avond waar iedereen met tevredenheid op terug kan zien.

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren die wij langs deze weg hartelijk willen bedanken. Zonder hun steun was deze benefietavond nooit van de grond gekomen.

Eenzaamheid komt helaas nog veelvoudig voor in allerlei vormen. The Treasure is een stichting in Hoogeveen die zich breed inzet voor eenzame mensen. Vanuit een winkelpand aan de van Echtenstraat 16 worden diverse activiteiten georganiseerd om eenzame mensen te ondersteunen en te vermaken. Iedereen mag zich thuis voelen bij The Treasure. Vanuit de winkel worden diverse producten verkocht. Zo worden er naast heerlijke broodjes, brood, koffie, thee, frisdrank en schepijs ook allerlei leuke artikelen verkocht. Ook deze verkoopopbrengsten worden ten doel gesteld aan de stichting om mensen te kunnen helpen. Kom vrijblijvend eens binnenwandelen. U bent van harte welkom.

Foto’s: Peter Aalders Tekst: René Aalders.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: