Hoogeveen – De Stichting We make a difference is een non-profit organisatie in Hoogeveen die een hart hebben voor de mensen. Hun motto is: Samen maken we het verschil!

Met elkaar kunnen we bergen verzetten en dat doen ze dan ook. Eerst in hun pand The Treasure maar nu ook steeds verder uit aan het breiden en binnenkort ook te vinden in andere plaatsen en met weer leuke nieuwe projecten en activiteiten. Houdt onze website, facebook, de krant en hoogeveenvoluit in de gaten! Leuke nieuwe activiteiten voor ouderen, kinderen en jongeren!

Regelmatig krijgen we de vraag wat doen jullie nou precies. We make a difference, maakt het verschil in levens van mensen dit kan op allerlei terreinen. Ze willen de gaten vullen in de samenleving en in wat de hulpverlening te bieden heeft. Steeds vaker gaat in de zorg de tijd naar papierwerk en steeds minder tijd naar de mensen. Wij doen dit niet wij investeren in de persoon, daarom heet ons eerste pand ook The Treasure, de Schatkamer boordevol schatten voor ieder wat te vinden.

Ieder persoon is verschillend, je kunt mensen niet in hokjes plaatsen, mensen zijn divers en verscheidend, uniek zo horen we ook te zijn. Daarom willen wij per persoon kijken wat iemand nodig heeft en zijn creatief in oplossingen bedenken voor elke situatie.

Het mes snijdt bij ons aan twee kanten. Wij bieden hulp veelal gratis aan maar de mensen die hier komen kunnen allemaal wat. Zo was er laatst iemand binnen gekomen en helpt ons nu met de keuken en het pand te onderhouden. Wij helpen deze persoon en hij helpt ons weer. Zo bouwen we samen een fundament van een centrum waar mensen weer tot hun recht komen, tot rust kunnen komen, een luisterend oor ontvangen, gaven en talenten ontwikkeld worden en we iedereen leren om weer naar elkaar om te zien. Zo kunnen we een verschil maken in deze samenleving. De mensen hier worden opgebouwd en krijgen weer doel en zin in hun leven.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen onze lezingen, coaching of zin in gewoon een kopje koffie. Bezoek ons pand The Treasure aan de van Echtenstraat 16 in Hoogeveen. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 – 16:00 uur.

Geef een reactie