Hoogeveen – Studenten van het Alfa-college en leerlingen van het Roelof van Echten College maken zich op voor hét modespektakel van het jaar. De modeshow met als thema ‘Jaren 50’ wordt gehouden op donderdag 30 maart in theater- en congrescentrum De Tamboer. De inloop is om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Het belooft een fantastische show te worden. De organisatie van de modeshow is in handen van studenten van de Business School van het Alfa-college Hoogeveen. Alles wordt door de studenten zelf geregeld; van decorbouw tot kaartverkoop, van het maken van kleding tot de visagie. Studenten Business Fashion showen eigen ontworpen kledingstukken die passen bij het thema. Ook de nieuwste collecties van INTERSPORT, De Jongens, Gerans, HEMA, 4Ladies, Fashion Lounge, Hendriksen Mannenmode, Patent Woman en Livera worden gepresenteerd.

Studenten van verschillende opleidingen en scholen zijn bij de modeshow betrokken. Tweedejaarsstudent Business Culinair, Manpreet Dayal uit Dedemsvaart, vertelt: “Ik verzorg samen met een klasgenoot de promotie rond dit evenement. Erg leuk om creatief bezig te zijn en de kaartjes en flyers voor het evenement te ontwerpen. Hopelijk lukt het ook dit jaar om een volle zaal te krijgen.” Studenten Haar- en Schoonheidsverzorging zorgen ervoor dat de jongeren die catwalk betreden er tiptop uit zien. Leerlingen van het Roelof van Echten College ondersteunen de studenten van het Alfa-college en zijn betrokken bij de uitvoering van de show en Terra verzorgt de aankleding.

Modeshow bijwonen?
De entree is €5,00 inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Alfa Shop aan de Voltastraat en de deelnemende winkels. Ook is er een vip arrangement voor €7,50. Het vip arrangement bestaat uit gereserveerde zitplaatsen op de eerste rang en twee drankjes. De vip-kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de Alfa Shop.

Vintage kleding gezocht
Voor de voorbereiding van de show, vragen de studenten u hulp. Heeft u nog kleding in u kast hangen uit de jaren 50 die zij mogen showen, dan kunt u contact opnemen met: modeshow2017@outlook.com

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Geef een reactie