Gerectificeerd bericht:

Stuifzand – Zoals elk jaar doen gebruikelijk, gingen er ook weer in de zuidoosthoek van Drenthe, paasvuur bulten in de brand. Tot vreugd van vele mensen, en waar de jeugd vooral van genoot.

paasvuurbult-stuifzand (09)-1

De organisatie: De vriendengroep ATF

Dit ging ook in Stuifzand zo na maanden van voorbereiding, door de jongens en meiden van de vriendengroep ATF, uit Fluitenberg en Zorgboerderij Wonderland, is het mede mogelijk gemaakt dat er 1e paasdag één paasvuur bult is aangestoken in Stuifzand.

Er kwamen zeker zo’n 700 mensen op het vreugdevuur af. Waar veel gezelligheid door ontstond.paasvuurbult-stuifzand (13)-1

Veel jeugd vermaakten zich met takken, die ze op de paasbult gooiden. Die ze eerst achter uit de bult haalden. Waar de bult nog niet in brandt stond. Na een uurtje stond de bult in lichtelaaien. En was de hitte zo groot dat dit over was.

paasvuurbult-stuifzand (24)-1
Ook voor de inwendige mens was gezorgd. Een tentje met snacks en drinken vol deden aan deze behoefte.

paasvuurbult-stuifzand (42)-1

Je kunt rustig stellen dat de vriendengroep A.T.F, uit Fluitenberg het goed had geregeld. De vriendengroep wil iedereen bedanken, voor hun bijdrage en de gezelligheid die werd  meegenomen op deze 1e paasdag.

Door Henk Boer

Geef een reactie