TIENDEVEEN – De voetbal vereniging Tiendeveen bestaat dit jaar 75 jaar. Reden om groots uit te pakken met een feestje afgelopen weekend. Donderdagavond begon met een toernooi en na die tijd in de kantine werd er feest gevierd met medewerking van zanger Hans Bakker (speler van het 1e elftal van VV Tiendeveen).

Vrijdagavond werd de muzikaal omlijst door DJ Robert Pouwels die een avondvullend programma verzorgde. Rond een uur of 11 kwam Henk Wijngaard optreden, ook dit was een succes.

Zaterdag overdag waren er diverse activiteiten voor de jeugd zoals een goochelaar, lasergames etc. Zaterdagavond was de artiestenavond waarbij Henk Dissel de aftrap nam, gevolgd door Helemaal Hollands. Daarna nam Aukje Fijn bezit van het podium. Ook zong Hans Bakker nog een paar nummers. De avond werd afgesloten door Harten 10.

Tijdens het hele feestweekend waren enkele honderden mensen aanwezig die met elkaar en alle artiesten een geweldig weekend hebben beleefd. Kortom; het jubileumfeest van VV Tiendeveen is een geslaagd feest geworden. Vv Tiendeveen bedanken alle mensen die hieraan mee hebben gewerkt en het feest met hun mee hebben gevierd.

[smoothslider id=’1′]

Geef een reactie