Informatie,  Maatschappelijk

Succesvolle workshop Eigen-Wijze Vrouwen

HOOGEVEEN – Het is een tijdje stil geweest rond de Eigen-Wijze Vrouwen. Afgelopen woensdag bleek weer hoeveel behoefte er is aan activiteiten en ontmoeting door en voor Eigen-Wijze vrouwen. Maar liefst 17 dames kwamen samen in de Weideblik voor een workshop met essentiële oliën.

De Eigen-Wijze Vrouwen is een ontmoetingsgroep voor alleenstaande en alleengaande vrouwen. Ervaringen delen, elkaar ontmoeten en tips en informatie uitwisselen, is het voornaamste doel van de groep.

Lucinda en Leonie, zelf ook Eigen-Wijze Vrouwen, hebben de workshop verzorgd. Genietend van een kopje koffie en thee en zelfgemaakte cake waarin etherische olie was verwerkt, kregen alle dames uitleg over de werking van essentiële oliën. Daarnaast was er ook voldoende ruimte om de verschillende oliën te ruiken en gezellig te kletsen met elkaar.

Annemarie Leenders van SWW licht toe: “Wij kijken terug op een geslaagde en ontspannen ochtend. Ik hoop dat er weer een nieuwe Eigen-Wijze Vrouw op gaat staan om een workshop of activiteit voor deze groep vrouwen te organiseren. Vrouwen die dat leuk lijkt kunnen hierbij ondersteuning krijgen van mij of mijn collega Elke Kremer van Stichting Welzijnswerk. Ik nodig ze uit om contact met ons op te nemen.” Dat kan telefonisch op 0528 278 855 of via e-mail: a.leenders@swwh.nl.

Geef een reactie