HOOGEVEEN – Supermarkt Jumbo in het winkelcentrum “De Tamboerpasage” sluit vanaf zondagavond 14 maart, voor drie dagen tijdelijk haar deuren. Deze periode word gebruikt voor een interne verbouwing, van 15 tot 17 maart. In deze dagen wordt er zo het een en ander aangepast, ook het assortiment wordt uitvoeriger, om zo nog beter in te kunnen springen op de behoeften van de consument.

Er is tevens de mogelijkheid om HEMA-artikelen aan te kopen. Aan het vak van de biersoorten zullen er 2 soorten speciaal bier aan toegevoegd worden. Om het vlotter winkelen te bevorderen komen er ook zelfscan kassa`s. Hier is een gastdame of gastheer aanwezig voor enige hulp indien nodig. Daar is tevens de mogelijkheid om de scanner die bij de ingang is te verkrijgen in te lezen en dan zelfstandig te kunnen afrekenen(pin).

Daarnaast kan de klant met een paar boodschapjes bij deze kassa`s ze zelf alsnog scannen ter plaatse en afrekenen. De entree zal even wennen zijn de groente stellingen worden iets gedraaid. De winkel blijft een ruime winkel (corona proof).

De medewerkers van Jumbo Hoogeveen zijn U vanaf donderdag 18 maart weer ten dienste in één verfrissende en hernieuwde winkel. En dit alles onder de bezinnende leiding van Jan Sieders filiaalmanager Jumbo Hoogeveen.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: