Hoogeveen – Op zaterdag 27 augustus wordt de vierde Superzaterdag georganiseerd. De Superzaterdag valt samen met het evenement Hoogeveen Culinair en krijgt daarom ook een culinaire invulling.hoogeveen-culinair

Programma Superzaterdag
Tussen 9.00 en 13.00 uur kan het winkelend publiek aanschuiven bij een van de vele ontbijttafels waar een gratis ontbijt wordt aangeboden. De ontbijttafels staan op het Jonkheer de Jongeplein. Zanger Roelof zorgt voor muzikaal vermaak, er zijn springkussens en een schminker. Ook is er een winactie waarbij twintig prijzen te winnen zijn aan de ontbijttafels! De winkels zijn op deze Superzaterdag tot 17.00 uur geopend in verband met Hoogeveen Culinair.

Hoogeveen Culinair
In het weekend van 27 en 28 augustus wordt voor de zevende keer Hoogeveen Culinair georganiseerd in het Burgemeester Tjalmapark. Hoogeveen Culinair is in de loop der jaren een evenement geworden waar iedereen naar uitkijkt. Verschillende bedrijven uit Hoogeveen laten zien wat zij op culinair gebied te bieden hebben. Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes, er is voor ieder wat wils. Dankzij de laagdrempeligheid is dit een evenement voor jong en oud. De toegang is gratis.

Over Superzaterdag
In totaal zijn er dit jaar acht Superzaterdagen. Elke Superzaterdag heeft een eigen thema. De Superzaterdagen zijn een initiatief van de Stichting Centrummanagement en de gemeente Hoogeveen. Het doel van deze dagen is om meer bezoekers naar het centrum te trekken en door de vele activiteiten langer in het centrum te houden. De ondernemers uit het centrum en culturele instellingen houden zich samen met de activiteitencoördinator van het Centrummanagement bezig met de inhoud van de Superzaterdagen.

Door Henk Boer

Geef een reactie