Hoogeveen – Op zaterdag 29 oktober wordt het griezelig gezellig in het centrum van Hoogeveen tijdens de Superzaterdag Halloween Fright Night! De winkels zijn op deze Superzaterdag tot 21.00 uur geopend.halloween-fright

Halloween Fright Night
De activiteiten op de Halloween Fright Night vinden plaats tussen 16.00 en 21.00 uur. Voor de echte durfals is er op het Kerkplein een spookdoolhof waar je geblinddoekt doorheen gaat en onderweg flink verrast wordt. Een vuurspuwer en veertig figuranten, verkleed als Halloween griezels, maken van het hele winkelgebied een groot Halloweentheater. De Hoofdstraat verandert in één lange spookstraat! Er is een mobiele muziek-act geheel verkleed in stijl. Voor de kinderen zijn er diverse springkussens, gratis suikerspinnen en ijsjes. Vuurpotten zorgen voor een sfeervolle entourage in het winkelgebied.

Foodfestival
Naast deze griezelige activiteiten wordt op het Jonkheer de Jongeplein het foodfestival ‘Knarrende Karren’ georganiseerd van 11.00 tot 21.00 uur. Ook voor muziek is gezorgd. Vanaf 13.00 uur zijn er optredens van Manon Bosch en Dokter en de Heer. Manon Bosch zingt veelal bekende nummers uit de rock- en countryhistorie, maar wel met een heel eigen inkleuring. Het muzikale duo Dokter en de Heer combineert muzikale hoogstandjes met een gezonde dosis humor, met de stijlvolle witte vleugel als middelpunt.

Door Henk Boer

Geef een reactie