Hoogeveen – Op 15 16 en 17 december staat het Hoogeveens Overdekte Winkelcentrum Tamboerpassage geheel in het teken van kerstsfeer. Met een weekend lang, hoogwaardige kerstsfeer proeven.

Naast natuurlijk prachtig aangeklede kerstmarkt, met een grote variatie aan Kerstcadeaus, proef evenementen van winterse specialiteiten, zullen er ook verschillende speciale activiteiten worden gehouden. Dit is het wat dit xmas Weekend zo anders en zo bijzonder maakt.

Vrijdag 15 december
Kerstinspiraties opdoen en volop genieten van de prachtige kerstklanken van het Amusementskoor Hoogeveen.

Zaterdag 16 december
Heel Hoogeveen schikt, met na afloop het kijken waard van de prachtige Kerststukken. Met in de vakjury. Mo en Do – Viva Fleur – Ben Fleuri en, Hollands Beste Bloemstylist 2015, Mirjan Strijker zal het een spannende wedstrijd worden. Ook aan de kinderen is gedacht met Kerstbakjes maken en waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Liveoptreden Mensje van Steen, zangeres/ pianiste zal met haar bijzondere stem je een warm Kerstgevoel geven. Aansluitend kan vanaf 18:00 uur is het genieten van de duizenden lichtjes van de Noorderlichtjes parade in het Centrum van Hoogeveen.

Koopzondag 17 december
Christmas Fashion Show: Op de koopzondag zal er tijdens de kerstmarkt in de Tamboerpassage een wervelende Fahion Show worden gegeven. De modezaken Patent Woman, de Jongens Hoogeveen, Veldman Mode, Bloom body fashion, Zeeman, Taska en Jonkers Haarmode hebben de handen ineengeslagen. Samen met het Alfa College gaan zij voor een spetterende Christmas Show zorgen.
Show 1: 13:30-14:00
Show 2: 15:00-15:30

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: