Hoogeveen – Tresor Dance Center straalde op eerste Pulledag in Hoogeveen! Van 10 tot 12 uur was het feest op het Cascade podium met de dansers van Tresor. Met drie shows gaven ze een mooie invulling aan het thema Sport en heeft Hoogeveen kunnen genieten van voornamelijk Afrodance.

1e-pulledag-2016 (05)-1

Tresor heeft veel ervaring in de danswereld en staat bekend om zijn passie voor het ondersteunen en laten groeien van jong talent om zich te ontwikkelen tot volwaardig danser. Bij TDC worden verschillende dansstijlen aangeboden voor alle niveaus en leeftijden. Je kunt les krijgen in bv Hiphop, Dancehall, Popping of Afrodance. Voor ieder wat wils! Kwaliteit & plezier in de lessen staan centraal. De lessen zijn op woensdag en donderdag vanaf 7 jaar. Een proefles volgen is altijd mogelijk!

Tresor Dance Center is gevestigd aan de Kanaalweg 38b (ingang Sportpaleis). Naast het geven van de lessen, traint Tresor 3 demoteams; Vanity, Xcuse en Unique Force. Ook tijdens laatste Pulledag zullen de TDC-dansers hun uiterste best doen om met veel plezier een coole show neer te zetten!

1e-pulledag-2016 (08)-1 1e-pulledag-2016 (07)-1 1e-pulledag-2016 (04)-1 1e-pulledag-2016 (02)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie